miercuri, 23 decembrie 2015

Sfaturi pentru combaterea pielii uscate pe timp de iarna

Iarna este un anotimp pentru fulgii de zapada pufosi si pajisti pure, albe. Desi iarna poate fi frumoasa, ea poate face daune considerabile la nivelul pielii. Nu exista nici o indoiala ca iarna solicita la maxim pielea. Iata cateva sfaturi de ingrijire a pielii pe timp de iarna.
Inainte de a aplica orice crema hidratanta pe pielea ta este nevoie sa scapi de celule moarte. Pentru a face asta incercati sa cumparati un exfoliant bun. Dupa ce faceti un dus cald,masati tot corpul cu un exfoliant, concentrati-va mai ales pe coate si genunchi, acestea sunt zonele cu cel mai gros strat de piele moarta. Clatiti bine inainte de a iesi de sub dus. Pielea ta ar trebuii sa se simta neteda si odihnita dupa utilizarea unui exfoliant.
Acum ca nu mai aveti tesut mort, aveti nevoie sa hidratati noul strat de piele. Incercati sa folositi o crema hidratanta grea cum ar fi untul de cacao. Untul de cacao hidrateaza si in acelasi timp da ton pielii. Incercati sa utilizati untul de cacao in timp ce pielea este inca umeda de la dus.
Daca suferiti de o piele uscata intens, aveti nevoie de mai mult decat o simpla crema hidratanta. Incercati sa folositi un balsam de piele. Folositi balsamul de piele oriunde aveti piele uscata. Cel mai bine este sa folositi balsamul de piele inainte de culcare, va veti trezii cu o piele foarte hidratata.
In general nu lasa un sezon asa de frumos cum este iarna sa iti distruga pielea. Exista intotdeauna remedii de a restabilii pielea moale si sanatoasa,chiar si in timpul iernii. Nu uita si de buzele tale si incearca sa aplici o crema hidratanta si pentru ele, chiar de mai multe ori pe zi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu