marți, 2 aprilie 2013

Un strigat de ajutor

Asa cum am promis in primele mele postari pe acest blog, doresc sa ma implic in cateva actiuni umanitare de ajutorare a celor care au cea mai mare nevoie de ajutor.

Astfel astazi voi inaugura o noua categoria denumita simplu Ajutor. Aici voi prezenta din cand in cand un strigat de ajutor si sper ca cei care mai au in ei un pic de umanitate se vor implica mai mult sau mai putin ajutorarea celor care au mare nevoie de acest ajutor al nostru.

Fiecare dintre voi va trebuii sa reflectati asupra problemelor celor prezentati aici si poate daca aveti de unde sa incercam impreuna sa ii ajutam pe cei mai necajiti dintre noi.

Sper totodata ca cei pe care ii vom ajuta vor stii sa foloseasca ajutorul nostru in cel mai bun mod posibil si poate sa spuna si un sincer "Multumesc"

3 comentarii:

  1. Tu striga si poate va veni si ecoul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sper ca se va gasi cineva care sa ofere un ajutor oricat de mic. Chiar m-am gandit intens zilele astea sa infiintez o fundatie dar mai trebuie sa ma interesez asupra a ceea ce trebuie sa fac pentru a putea face acest lucru

    RăspundețiȘtergere
  3. faci un gest frumos , sper sa gasesti si pe cineva din numele mari care detin bloguri , sa iti dea o mana de ajutor ca nu ii costa nimic.

    RăspundețiȘtergere