duminică, 7 aprilie 2013

Mandru de voi

Cei care ma cunosc stiu faptul ca sunt un mare microbist, iar ca echipa favorita o am pe Dinamo Bucuresti. Aseara am urmarit partida dintre CFR Cluj si Dinamo cu sufletul la gura, stiam ca CFR-ul in ciuda inceputului de retur dezastruos va da o replica pe masura in teren.

Jocul a fost pe alocuri anost, mai mult sa jucat la centrul terenului decat la cele doua porti.Golul lui Danciulescu a venit dupa o actiune de contra-atac, iar cei de la CFR nu l-au putut invinge pe bravul portar dinamovist Balgradean. Astfel Dinamo a obtinut o victorie foarte importanta in lupta pentru un loc de Europa.

Sunt mandru ca sunt dinamovist datorita acestei victorii dar mai mult sunt mandru de cei aproximativ 1000 de suporterii dinamovisti care au facut o atmosfera de vis in Gruia, practic in tribune doar Dinamo a fost. Au cantat pe tot parcursul jocului iar felul in care au ales sa isi sustina echipa a fost de vis. Cred ca in acest moment Dinamo are cea mai frumoasa galerie din tara.

Bravo baieti si fete, sunt mandru de voi!

1 comentarii:

  1. Nu sunt microbista, nu ma pricep la fotbal dar sunt dinamovista! Nu din pasiune ci pentru ca am avut prea multi stelisti in familie, trebuia sa faca cineva opozitie!:))

    RăspundețiȘtergere